Open

Neem contact op

Wat is een redesign?

Avatar van Cas Bukkems
Cas Bukkems
Bijgewerkt op

Een redesign is wanneer een bedrijf of website zijn ontwerp verandert om het er aantrekkelijker uit te laten zien voor zijn publiek. Dit kan om een aantal redenen gedaan worden, zoals om het verkeer te vergroten, de verkoop te stimuleren, of gewoon om het uiterlijk van de site bij te werken.

Het belangrijk te weten wie je doelgroep is en wat ze op je site willen zien. Ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je nieuwe ontwerp gemakkelijk te navigeren en te gebruiken is. Tenslotte moet je ervoor zorgen dat je herontwerp is compatibel met alle apparaten die je publiek gebruikt.

Waarom zou je een redesign willen?

Een redesign is een noodzakelijke dienst die je website nieuw leven kan inblazen en je kan helpen op te vallen tussen de concurrentie. Een goed redesign verbetert de bruikbaarheid, visuele aantrekkingskracht, en zoekmachine optimalisatie van je website. Als je over een redesign nadenkt, is het belangrijk om je doelen voor het project te overwegen. Wil je conversies verbeteren, het bounce percentage verminderen, of meer organisch verkeer aantrekken? Als je eenmaal weet wat je hoopt te bereiken, kun je met een webdesign bureau samenwerken om een website te maken die aan je behoeften voldoet.

Er zijn veel redenen waarom je zou je een herontwerp voor je website kunnen overwegen. Misschien begint je website er verouderd uit te zien en wil je hem een frisse, moderne look geven. Of misschien ben je niet tevreden over de manier waarop je website functioneert en wil je de gebruikerservaring verbeteren. Wat de reden ook is, een redesign kan een geweldige manier zijn om je website te verbeteren.