Open

Neem contact op

Wat is traffic?

Avatar van Cas Bukkems
Cas Bukkems
Bijgewerkt op

Verkeer is de hoeveelheid gegevens die overgebracht wordt tussen je computer en de websites die je bezoekt. Dit kan in de vorm van tekst, beelden, of video’s zijn. Hoe meer verkeer een website heeft, hoe trager hij voor je laadt. Je kunt nagaan hoeveel verkeer een website krijgt door naar de Alexa rang te kijken. Dit is een rangschikking van websites op basis van de hoeveelheid verkeer die ze krijgen. Hoe hoger de rang, hoe meer verkeer de site krijgt. Je kunt ook een idee krijgen van hoeveel verkeer een site krijgt door te kijken naar het aantal bezoekers dat hij heeft. Dit is het aantal mensen dat de site in een bepaalde periode bezoekt. Hoe meer bezoekers een site heeft, hoe meer verkeer hij krijgt

De hoeveelheid verkeer die een website krijgt kan ook beïnvloed worden door het tijdstip van de dag. Dit komt omdat verschillende delen van de wereld verschillende tijden hebben, en het verkeer op bepaalde tijden hoger kan zijn dan op andere.

De hoeveelheid verkeer die een site krijgt kan ook beïnvloed worden door het soort inhoud op de site. Zo zal een site die veel video’s bevat meer verkeer krijgen dan een site met vooral tekst. Dit komt omdat mensen eerder geneigd zijn naar video’s te kijken dan tekst te lezen.